• Elvékonyodott bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Sok éves steorid kezelés és alapbetegségem végett (autóimmun, SLE) nagyon elvékonyodott a bőröm, az egész testem tele van hatalmas striákkal ahol term,észetesen még vékonyabb és érzékenyebb mint máshol. Nagyon könnyen kisebesedik és nagyon nehezen gyógyul be.Voltam bőrgyógyásznál és többféle kenőcsöt is kipróbáltam de egyik sem vált be igazán.

        Azt szeretném megtudni, hogy mivel tudnám megerősíteni a bőröm? Illetve a sebeket mivel tudnám kezelni, hogy gyorsabban gyógyuljon? Sajnos hamarosan komoly műtétem lesz (csípő protézis beültetés) és félek ,hogy akkora seb hogy fog majg begyógyulni ha továbbra is ilyen lesz a bőröm.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a steroid témában

        Sajnos a bőr steroid okozta elvékonyodását nem lehet visszafordítani. Nagyon fontos, hogy védje az ütésektől, sérülésektől. Gyorsabb hámosodást érhet el a Cicaplast géllel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-06 14:10:28; Megválaszolva: 2010. június 06., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés