• Nagylabor, nyaki feszülés, szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő A segítségét szeretném kérni...Jó ideje időről időre előjön egyfajta nyaki feszülés a nyirokcsomók környékén főleg a fülem alatt és az állkapcsom alatt. Össze-vissza nyomkodom ilyenkor a nyakam de semmi kiúgrót nem találok rajta de ha nagyon méylen nyomom akkor érzek ott nyirkcsomókat. Sok a savam, éjszaka erős torokkaparásra szoktam ébredni de szedek rá gyógyszer. Refluxom vann annak összes tünetével (torokkaparás, gyakran fülfájás, arcüregyulladás stb) Aggódom kicsit főleg a limfóma miatt, de sokat szoronogok más betegségek miatt is...ezért elmentem egy nagylaborra ahol minden érték tökéletes volt kivéve a Limfocita% az 24,3 lett a vizelet üledékben pedig 4 vvt lett. Az összes többi érték megfelelő volt. Elmentem hasi uh-ra ahol találtak 2 db 2mm-es vesekövet minden egyéb negatív volt. Nem vagyok fáradt, nem szoktam izzadni éjjel, nem köhögök Ön szerint ha a vérképem jó van okom aggódni a limfómától? (Annyi információ még rólam hogy férjem szokta mondani hogy éjjelente nagyon erősen csikorgatom a fogam, valamint sokszor érzem hogy szorítom az állkapcsom, józan eszem azt mondja hogy valószínüleg emiatt van a nyakam állkapcsom környékén ez az érzés. ) Kérem segítsen van-e valós okom limfómától tartani. Előre is köszönöm válaszát és türelmét. Üdvözlettel BK

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a nyaki lgl témában

        Kedves Kérdező! Nem lehet így természetesen megmondani, de ezek a panaszok nem jellegzetesek. MEnjen el egy nyaki ultrahangra, szerintem nem lesz baj.


        Kérdés: 2019. november 05., 07:40; Megválaszolva: 2019. november 05., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.