Nyirokcsomó problémák

Tisztelt dr úr/nő. 24 éves férfi vagyok. 7 éve vettem észre a mellkasom jobb oldalán a bordaívemen 3 nyirokcsomót a legnagyobb 2 centi körul van.nagyon hipohoner vagyok és pánikbeteg és éveken keresztul nyomkodtam ellenőriztem lehet ezert fájtak és az idegesit hogy ha hirtelen kifujom a levegőt ugrik egy ideg belul a csomóknál és 7 éve igy szemvedek minden nap halálfélelmem van. Kb 18 éves korom óta ibs em is van. A pániktol néha nagyon rosszul tudok lenni és ezzel ráteszek hogy az egész napom oda, ha nem foglalkozom vele hetekig semmi bajom.6 év után tavaly elmentem a háziorvoshoz és elkuldött vér vizeletre és mellkas röntgente.a vérkép teljesen jó a röntgen is negatív .ott megnyugodtam és hónapokig semmi bajom nem volt. Utána ujra elkezdtem olvasgatni és találtam a limfomás oldalakat. Onnantol ujra rosszul lettem pár naponként, és nyaki nyirokcsomo duzzanatarol irt. A nyaki nyirokcsomoim is megvannak duzzadva megnyomkodtam és fájnak napok óta de sajnos elöfordul dohányzástol hogy fáj a torkom és beduzzad és hőemelkedésem lesz nagyon sokat dohányzok és irritálja a nyálkahártyám.gyerekkoromban is sokszor volt mandulagyulladásom.a tetoválásrol is hallottam nyirokcsomó duzzanatot és sok tetoválásom is van házi készítésüek is tustintával. A kérdésem igazabol az lenne hogy lehet e hogy régi gyulladásbol fentmaradt jo indulatú nyirokcsomó? Hallottam olyat is hogy többet nem húzódik vissza. Limfomatol rettegeg de olvasott tünetek a hőemelkedés néha torokgyulladástol és a szorongásommal is előtudom hozni. Viszketni viszketek az egész testem néha amit olvastam róla meg a mellkasom fogyasrol is olvastam de az elmult években 15 kilót híztam. Alkoholfogyasztás utani nyirokcsomó fájdalmat is olvastam nekem megszűnik minden bajom inkább utána nem fáj semmim .elnézést kérek az érdekes kérdésert csak azt szeretném tudni hogy 7 éve igy vagyok hogy ennyi ido után lehet valóban jo indulatú ha a vizsgálatok nem mutattak semmit? Válaszát előre is nagyon köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza nyirokcsomó témában

Kedves Kérdező!

LEgyen ultrahang az biztos. Vérből vírusokra szerológiai vizsgálat. Háziorvos tud segíteni, ezzel rövidre lehet zárni. Kifejezett rosszindulat azért hét éven belül sokat romlott volna.

Kérdés: 2019. július 23., 21:17; Megválaszolva: 2019. július 30., 09:58
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás...
Üdvözlöm! 2019. Szeptember óta a bal oldali nyaki nyirokcsomóm meg van nagyobbodva. Akkor felkerestem háziorvos, vérvétel kisebb gyulladást jelzett...
Duzzadt nyirokcsomók, nehéz légzés
Jóestét! Pár hónapja lettem arra figyelmes hogy a nyaki nyirokcsomóimat ki tudom tapintani, a jobb oldali borsó nagyságú, a bal oldali bab...
Nyirokcsomó nagyobbidás
Üdvözlöm Tavaly októberben torokfájás szerű tünetekkel előjött a nyakam hátulsó részén kettő pici nyirokcsomó. (Uh szerint 1cm-nél nem...
Mi a teendő?
Tisztelt Doktornő! 3, 5 éve született második gyermekem, utána kb 2 hónappal elkezdett a méh környékén fájni a hasam, s miután ez elmúlt bal...