Ez lehet H1N1?

Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy éreztem hogy volt. Nem fájnak a végtagjaim, se az izmaim. Azt szeretném megkérdezni hogy lehet e ez H1N1? Vagy csak egy sima megfázás? És mit tudna tanácsolni, hogy jobban érezzem magam, mivel orvoshoz nem szívesen mennék. Válaszát előre is köszönöm: Hajnalka

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a H1N1 témában

Kedves kérdező! Akár influenza bevezető tünetei is lehetnek. A kezelés nátha és influenza esetében is döntően tüneti: fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő, C-vitamin, orrcsepp, antihisztamin, probiotikum, pihenés, bő folyadék.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 05., 17:32; Megválaszolva: 2011. február 07., 17:23
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
Syncumar és inflienza elleni oltaás
Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e...
H1N1 elleni oltás
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? én...
H1N1 oltás
Kedves Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy oltassunk-e influenza ellen? Családunkban van egy 1 éves és egy 4 éves gyermek, aki már óvodába...
16 hetes terhesség
Kedves Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint beoltassam-e magamat a H1N1 védőoltással. Tavaly beoltattam magam, de most 16 hetes...