Gyermekvállalás

Kedves Doktornő! 10 évvel ezelőtt Letroxot kellett szednem, emelkedett TSH érték miatt. Miután ez az érték helyreállt, letehettem a gyógyszert. A doktornő, aki akkor vizsgált, javasolta, hogy ha várandós szeretnék lenni, megint el kell kezdenem a Letroxot. Fáradtság és hajhullás tünetekkel elmentem a háziorvosomhoz és kértem pajzsmirigy vizsgálatot. A TSH érték 3 egész lett kereken. Vállalhatok emellett gyermeket? 30 éves vagyok, egyébként egészséges, semmilyen gyógyszert nem szedek. A háziorvosommal nem tudtam konzultálni, mert csak sürgős esetekben elérhető, az asszisztenssel beszéltem telefonon a leletről. Nagyon köszönöm előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Gyermekvállalás. témában

Tisztelt Hölgyem !

A pajzsmirigy funkciók valós megismeréséhez a TSH-n kivül az Ft3,Ft4, valamint az anti TPO meghatározása is szükséges és ezen értékek birtokában lehet elkezdeni a gyógyszeres kezelést.

Kérem, hogy ennek alapján vegye fel a kapcsolatot körzeti orvosával.

Üdvölettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2021. június 06., 08:21; Megválaszolva: 2021. június 09., 07:45
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Vetélés utáni vizsgálatok
Kedves Doktor úr, 27 éves vagyok, a férjemmel a nyáron vágtunk bele a gyermekvállalásba, nagy örömünkre elsőre jött a baba, de sajnos az...
Pecsételő vérzés
Seprűvénák gyerektervezés elött
Tisztelt Doktornő! A segítségét szeretném kérni! Seprüvénák vannak a lábaimon, a bal labszáramon lévők érintésre fájdalmasak. A...
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?