Vérvétel elemzése

Jó napot! Tóth Bettina vagyok és több mint 1 éve probálkozunk a teherbeeséssel eddig sikertelenül.Van már gyermekünk mindkettönknek.Még a virus járvány elött voltam nögyógyásznál és ő elküldött vérvételre ugye a ciklus 3. illetve a 21.napján.Az eredmények megvannak de sajnos a járvány miatt nem tudok hozzá eljutni mert nem sürgös eset telefonon pedig nem érem el.Ezért fordulok önhöz hátha tudna nekem valamilyen véleményt mondani a vérvételi eredményemről.Rákszűresen is voltam annak az eredményét még nem tudom.A párommal minden rendben van! Mellékelten küldöm a labor eredményeket! Válaszat köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza laborlelet témában

Tisztelt Levélíró!

Sajnos a kérdéséhez laborlelet nem érkezett, valószínűleg lemaradhatott. Kérem, próbálja meg újra, vagy ha nem sikerül, írjon az [email protected] címre.

Üdvözlettel

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2020. április 29., 19:01; Megválaszolva: 2020. április 30., 23:42
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborértekek
Ciklus 5.napján történt a vérvétel.sikertelen teherbeesés miatt már másfél éve.tudna segiteni az eredményt illetően.illetve hogy javasolt e vmi...
vervetel
Tiszelt doktor úr a vizeleten belul a vf feherversejt pozitív lett..haemoglobin koncentracium kevesbb 32 től kell, nekem 31.9 a szerium vas 10.70 kellene...
Vetélés utáni vizsgálatok
Kedves Doktor úr, 27 éves vagyok, a férjemmel a nyáron vágtunk bele a gyermekvállalásba, nagy örömünkre elsőre jött a baba, de sajnos az...
Pecsételő vérzés
Laborlelet kiértékelés