• vissza csorgott az olto anyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma kapta meg az 1eves lanyom a kotelezo vedooltast, plusz kertuk a neisvac-c valaszthato oltast. A gondom az, hogy a masodik oltast (nemtudom sajnos melyik volt) ugy adta be az orvos, hogy benyomta a tut, kicsit visszahuzta aztan megint beljebb tolta es amikor kihuzta eleg szep adag visszajott es vegig csorgott a gyerek laban. Rogton kerdeztem is, hogy ez nem -e gond de az orvos oda se nezett csak csovalta a fejet, hogy "egy kicsi mindig vissza jon " csak, hogy ez nem egy kicsi volt. Az ampulla 0, 5ml es kb az egy harmada visszacsorgott.Eleg ez a mennyiseg is a vedettseghez? Nem lesz gond a kesobbiekben? Vagy oltassam ujra mashol?

        Dr. Pék Tamás válasza a védőoltás témában

        Tisztelt Kérdező! Feltehetőleg elegendő mennyiség bejutott ahhoz, hogy kellő védelmet nyújtson. Én nem javaslok ismétlést jelenleg egyik oltóanyagból sem. Tisztelettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. október 27., 23:25; Megválaszolva: 2016. november 06., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: