hogy lehet?

üdvözlöm! 2008 ban álapitoták meg a kislányomnál hogy a szervezete nem termeli a növekedesési hormont igy fel irták neki a NORDITROPIN SIMPLEXX -t edig nem is volt semmi gond vele de a napokba vettem észre hogy kezd szörösödni a nemi szerve pedig csak 11 éves lesz azt szertném kérdezni hogy ez természetes -e?

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza növekedési hormon témában

Kedves Kérdező!

Nagyon jó jel, hogy leánygyermeke 11 éves korában már elkezdett serdülni. Ez azt jelzi, hogy noha valamilyen oknál fogva növekedési hormon hiánya van, az agyalapai mirigy más hormon vonatkozásában jól működik. Minden rendben tehát.

Üdvözlettel:

dr. Blatniczky László - Csecsemő- és gyermekgyógyász; Gyermek endokrinológus; Diabetológus

Svábhegyi Gyógyintézet - www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. szeptember 10., 08:13; Megválaszolva: 2012. szeptember 14., 13:19
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?