Örökletes?

Kislányom most 6éves, V.fokozatú V.U.R-ral műtötték.Állandó pseudonomas fertőzése van, chrónikus pyelonephritrise és a bal oldali veséje 20%ban működik. Most ismét kisbabát várok.Örökölheti a baba?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a örökletes betegség témában

Kedves Kérdező!

A VUR örökletes volta nem bizonyított. Bár időnként megfigyelték, hogy családon belül gyakrabban előfordulhat, de bizonyosságot ez irányban még nem állapítottak meg.

Tisztelettel:Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. május 23., 19:31; Megválaszolva: 2010. május 23., 19:31
Kérdések és válaszok: Genetikai és anyagcsere-betegségek
Laktóz intolerancia adókedvezmény
triglicerid szintem 12. 4 lett. hova...
Teherbeesés?
Apaság ellenörzés
Gyermekvállalás unokatestvérek...
Az én részemről az apukám testvérének a fiával élünk együtt már rég és szeretném tudni ha gyermeket szeretnék akkor lehet e neki valami...