Teherbeesés?

Tisztelt Doktor Úr! Az a helyzet, hogy ma miután orálisan kielégítettem a párom, 4-5 óra után óvszer nélkül szeretkeztünk, úgy, hogy nemiszerve már teljesen száradt volt, lehet ebből baj? Válaszát előra is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a Fogamzás esélye témában

Kedves Kérdező! Vélhetően nem lehet terhes bár nem a száraz felszín, hanem a hosszú húgycső spermium mentessége a lényeg. Ne szorongjon feleslegesen, de gondolja meg a jövőben a zavartalan együttlétek érdekében a biztonságos hormonális fogamzásgátlást.

Kérdés: 2016. január 24., 18:12; Megválaszolva: 2016. január 24., 19:55
Kérdések és válaszok: Genetikai és anyagcsere-betegségek
Laktóz intolerancia adókedvezmény
triglicerid szintem 12. 4 lett. hova...
Apaság ellenörzés
Gyermekvállalás unokatestvérek...
Az én részemről az apukám testvérének a fiával élünk együtt már rég és szeretném tudni ha gyermeket szeretnék akkor lehet e neki valami...
vaslerakódás a májban
Tisztelt Doktornő! A múlt héten ezzel a kérdéssel fordultam Önhöz:21 éves gyermekemet 2, 5 éve vizsgálják. Először sokat fogyott, gyomor...