• Kihez forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kétszer műtöttek jobb hónaljban lévő nyirokcsomóval. Kb. két és fél éve érzek újabb csomót szintén a hónaljamban. Visszamentem vele az orvosomhoz, aki azt mondta, hogy ez most valószínűleg a tej miatt van /közben született egy lányom, aki 16 hónapos/. Azt beszéltük meg, hogy ha elapad a tejem, visszamegyek hozzá és csinálunk egy ultrahangot. Nem tudom, hogy mennyit várjak még? Azóta más tüneteim is vannak, bár nem tudom, hogy összefüggésben állnak-e egymással. Kb. másfél éve 2-4 havonta két napra belázasodok, borzasztó nagy gombócot érzek a torkomban és már érintésre is nagyon fájnak a jobb oldalon lévő nyaki nyirokcsomóim. Egyszer csináltak egy vérvételt és ott a crp-szintem 33-as lett! Nem tudom, hogy kihez forduljak, a sebészemhez menjek vissza /aki azt mondta, hogy várjak/, vagy egy fül-orr-gégészhez? Manduláim már nincsenek!!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Kedves Kérdező!

        A nyaki nyirokcsomók megbetegedései a fül-orr-gégészet területéhez tartoznak. Emiatt azt javasolom, hogy a sebészével megbeszélt kontrollvizsgálat mellett, nyaki és torokpanasza miatt feltétlenül jelenjen meg fül-orr-gégészeti szakrendelésen is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-24 23:11:22; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés