Bal oldali lágyék-nyirokcsomó duzzanat

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves vagyok.Kb. egy hónapja a bal oldali lágyék nyirokcsomóim megduzzadtak nyomásra fájtak is, valamint alhasi nyomó, tompa érzésem is volt. Egy-másfél hét alatt elmúlt, most is tünetmentes, a nyirokcsomók is visszalappadtak, viszont még mindig kicsit nagyobbak mint voltak. Ezzel egy időben herpeszem is volt egymás után kétszer is, tehát gyulladás volt a szervezetemben. Ezen túl 2006-ban here visszér tágulatot és UH vizsgálat után mellékhere cystát állapítottak meg. Mivel tünetmentes volt, és azóta sem volt semmi problémám vele nem tulajdonítottam neki figyelmet, habár a cysta minimálisan nőtt. Gondolja hogy lehet összefüggés a két dolog között? Köszönettel: K. M.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza nyirokcsomó-megnagyobbodás témában

A nyirokcsomóduzzanat és a varicokele között nincs összefüggés, sokkal inkább valamilyen lezajlott gyulladás magyarázhatja a dolgot.

Kérdés: 2013. július 19., 19:19; Megválaszolva: 2013. július 21., 14:59
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat