Mandula gyulladás

Tisztelt Doktor Úr! 3-4 hónapja kb háromszor gyulladt be a mandulám amit nyilván antibiotikummal kezeltem, csak furcsának tartom hogy előtte alig volt ilyen megbetegedésem és most meg elég sűrűn . Lehet e valami összefüggés a gyulladással? Köszönöm segítségét

Dr. Zaránd Rajmund válasza mandulagyulladás témában

Tisztelt Uram,

Leggyakrabban az orrlégzés romlása okozza a mandulagyulladás gyakoribbá válását. Clinsin vagy neilmed orröblítő használata javasolt.

Kérdés: 2022. október 12., 08:22; Megválaszolva: 2022. október 17., 13:46

Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések

Tüszős mandulagyulladás
Mi lehet a baj?
Duzzadt nyirokcsomó
Mandulagyulladás
mandulagyulladás