Fültőmirigy

Tisztelt Címzett! Szeretném megkérdezni, hogy kell -e aggódnom a fültőmirigy miatt. A bal oldalon kissé kitapintható a fültőmirigyem. Kemény tapintású,nem fájdamas. Nem latszódik kívülről, csak a jobb oldalamhoz képest más.Szerintem már több éve ilyen nem tapasztaltam növekedést, de természetesen nem is figyeltem állandóan.Sok mindent olvastam az interneten ezzel kapcsolatban. Azt írták, hogy ezek a kitapintható mirigyek tumor gyanúsak. Ön szerint kell aggódnom? Nagyon megijedtem, mert a járvány miatt most nem tudok azonnal orvoshoz fordulni. Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Minden jót kívánok! Üdvözlettel: Fruzsina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza Nyak témában

Tisztelt Hölgyem,

A fájdalmatlan duzzanat kivizsgálást igényel. Fül orr gégész lássa. És talán egy nyaki ultrahang vizsgálat sem ártana.

Ok számos lehet, és ezt érdemes tisztázni. Azonban jó tudni, hogy a parotis daganatainak túlnyomó többsége jóindulatú.

Kérdés: 2021. február 11., 10:57; Megválaszolva: 2021. február 11., 11:13
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
UH lelet kiértékelés
Tisztelt Doktor Úr! A mellékletben csatolt nyaki UH lelet kiértékelését szeretném kérni Öntől. Mi okozhatja a problémát, és mik a további...
Ízlelés és szaglászavar Fess...
Tisztelt Doktor Úr! Évek óta krónikus, minden melléküregre kiterjedő Pansinusitisem van. Körülbelül egy hónapja volt a második FESS műtétem...
Fülfájás__
Gyomortükrözés utáni nyelési...
Torok gyulladás és fülkürthurut