• FÜLGYULLADÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két hete erős fülfájás kezdődött. Házi orvos hallójárat gyulladást diagnosztizált. 5 napos kúrára a következő gyógyszereket írta fel: Zinnat 500 mg és Cataflam-V 50 mg naponta kétszer és Ciloxan fülcsepp 3x3. A kúra végére a fájdalmak megszüntek, de a fülben lévő erős dugulás és feszítés megmaradt. Háziorvos további 7 napos kezelésre napi 1db Leflokin 500 írt fel a Cataflam és a fülcsepp használata mellett. Ma vettem be az utolsó tablettákat. Semmi változás sincs. A fülemben ugyanúgy dugulás, feszítő érzés és zúgás van. Mit javasol a továbbiakra?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Halláscsökkenés témában

        Tisztelt Asszonyom, Keressen föl fül orr gégészeti rendelést, mert ha a hallójáratgyulladás után törmelék maradt a dobhártya előtt és a panaszt ez okozza, azt haladéktalanul ki kell venni onnan.


        Kérdés: 2020. április 27., 16:37; Megválaszolva: 2020. április 27., 16:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: