NEM HALLOK A BAL FÜLEMRE.

ÜDV MINDEN JEL NÉLKÜL A BAL FÜLEM BEDUGULT.ELMENTEM ORVOSHOZ KIMOSTA KITISZTÍTOTTA. SEMMI EREDMÉNY SŐT ROSSZABB LET.VISSZAMENTEM MÁSIK ORVOS VOLT KIMOSTA, MEGVIZSGÁLTA 5 ADAG INFÚZIÓT IRT ELŐ. SEMMI POZITVUM SŐT MOST MÁR ÉP HOGY HALLOK RÁ ÉS MÁR ZÚG IS. MIT TEGYEK MERT ÍGY NAGYON KELLEMETLEN ÉS A ZÚGÁS ZAVARÓ. SOS kÖSZÖNETTEL: JÁMBOR

Dr. Zaránd Rajmund válasza Halláscsökkenés témában

Tisztelt Uram,

Leírása alapján idegi típusú hirtelen halláscsökkenése lehet. Az infúziós terápia megtörtént, ha nem változik, lehet, hogy az állapot végleges. Konzultáljon kezelő orvosával, hogy van e még idő és lehetőség egyéb terápiára, vagy hallókészülék fölírása jön már csak szóba.

Kérdés: 2020. április 06., 22:12; Megválaszolva: 2020. április 07., 06:31
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Halláscsökkenés
Kisgyerek hallása
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! A kisfiam a bejárati kiskapunál játszott a kövekkel, mely során egy nagyobb követ kiejtett a kezéből, ami a kapu alsó...
FÜLGYULLADÁS
Két hete erős fülfájás kezdődött. Házi orvos hallójárat gyulladást diagnosztizált. 5 napos kúrára a következő gyógyszereket írta fel: Zinnat...
Intenethallgatás fülhallgatóval
Kérdezem,hogy káros-e internet müsorait (előadások, tv müsorok, hangoskönyvek, zenék) (bluetouth) fülhallgatóval sokat hallgatni. Ha igen, akkor...
Halláscsökkenés
Tisztelt doktor ur már küldtem önnek hallás vizsgálatrol képet az ambuláns lapon ez áll. Státusz: cerumen1u Orszibás neg Hypertroph kötött...