Halláscsökkenés

Tisztelt doktor ur már küldtem önnek hallás vizsgálatrol képet az ambuláns lapon ez áll. Státusz: cerumen1u Orszibás neg Hypertroph kötött tonstillák Audiologiai vizsg.hypac.cond1.u Tympanometria Mko b tip Javasolt otrivin orrcsepp aerius oldat (mért kell neki allergia gyógyszer) nem allergiás semmire.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza halláscsökkenés témában

Tisztelt Szülő!

Az Aerius mindenféle nyálkahártya duzzanatot képes csökkenteni, függetlenül a kiváltó októl, adja nyugodtan. Az orrcseppet is, akkor is, ha nem náthás, de 10 napnál nem tovább.

A B tympanometria lehet a fülzsír vagy középfülfolyadék miatt is.

Mindenképpen kontrollálni kell 3-4 hét múlva.

Kérdés: 2017. február 19., 12:28; Megválaszolva: 2017. február 20., 13:15
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Kisgyerek hallása
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! A kisfiam a bejárati kiskapunál játszott a kövekkel, mely során egy nagyobb követ kiejtett a kezéből, ami a kapu alsó...
FÜLGYULLADÁS
Két hete erős fülfájás kezdődött. Házi orvos hallójárat gyulladást diagnosztizált. 5 napos kúrára a következő gyógyszereket írta fel: Zinnat...
NEM HALLOK A BAL FÜLEMRE.
ÜDV MINDEN JEL NÉLKÜL A BAL FÜLEM BEDUGULT.ELMENTEM ORVOSHOZ KIMOSTA KITISZTÍTOTTA. SEMMI EREDMÉNY SŐT ROSSZABB LET.VISSZAMENTEM MÁSIK ORVOS...
Intenethallgatás fülhallgatóval
Kérdezem,hogy káros-e internet müsorait (előadások, tv müsorok, hangoskönyvek, zenék) (bluetouth) fülhallgatóval sokat hallgatni. Ha igen, akkor...