• Miért hallom a hangokat torzul?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor nő/úr! Egy éve húzódó fülzúgásom van, ami volt kezelve infúzióval és a ginko bilboa vitaminnal. A fennálló szédülést megszüntette, azonban a fűlzúgás megmaradt és ahogy észrevettem a hangos zajokra, például szuletésnapokon a hangos zenéktől még hangosabban zúgott aztán visszaállt az eredeti zúgásba. Sajnos október végén felfedeztem, hogy zúgás mellett enyhén torzul hallom a hangokat a jobb fülemben de ez egy hét múlva el is múlt aztán másik hét elején visszajött és azóta ez csak rosszabbodik. Torzul is hallok de a halk hangokat beszédet is torzul hallom és hangosabbak a hangok. Mindemellett votlam minden vizsgálaton hallásvizsgálat,neurológuai vizsgálat, vérvétel, és a múlt héten hétfőn voltam MR vizsgálaton. Az eredményért jövőhéten megyek, de el sem tudom képzelni mi lehet ez. Egyre rosszabb és nagyon félek mi lessz így velem..Kérem, hogy segítsenek valamilyen megoldást találni amíg nem késő. Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Hallás témában

        Tisztelt Hölgyem, Valószínűleg megfázás okozza a torz hallást, ez az eredeti fülzúgás panasszal nem függ össze, orrcsepp és orrfúvás a gyógymód.


        Kérdés: 2019. november 16., 11:19; Megválaszolva: 2019. november 18., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: