• Fülben remegés érzés dobogás érzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr! Több mint egy éve pánik szindrómával kezelnek! A fülemben dobogó érzés kb. 4hónappal ezelőtt kezdódött, fülészeten Betahistint írták amit mai napig szedem, voltam hallás vizsgálaton ahol kis mértékü hálás károsodást diagnosztizáltak plusz hallójárat meszesedést, a dobogás elmúlt de helyette remegő érzés van a jobb fülemben, kipirolok ég a fejem a fülem Noootropil1200mg gyógyszert írták amit nem merek elkezdeni szedni! Kardiologián is voltam negatív! Mitcsináljak mit tegyek nagyon zavar!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Asszonyom! Én is a Nootropilt ajánlanám. Kezdje el szedni!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 07., 14:27; Megválaszolva: 2019. január 09., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: