• garat tűszők

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm doktorúr! Torkomon garat tüszők vannak a jobb oldalon. Nem tudtam mik azok megnézettem a fül-orr gégésznél. Azt mondta nem kell őket bántani csak akkor ha zavar, vagy pedig gondot okoz. Az lenne a kérdésem-mert ezt nem kérdeztem meg tőle, h ezt nekem ellenőrizgetnem kell? Ha igen mennyi időközönként és mi az amit nézzek rajta? Vagy pedig elég ha 6 hónaponként megnézetem a doktornővel? Ha alkalmanként iszom alkoholt v nagy ritkán savasat az árt e neki?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a mandulakő témában

        Tisztelt Uram! Valószínűleg detritus, mandulakő. Jóindulatú elváltozás, van, akinek elmúlik spontán. Teendőt nem igényel, de ha zavart okoz, akkor csak mandulaműtéttel lehet megszabadulni tőle.


        Kérdés: 2017. november 14., 08:40; Megválaszolva: 2017. november 14., 08:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: