• Mandulakő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül fél éve voltam orvosnál mandulakő miatt, az akkori vizsgálaton azt mondták, nem kell velük foglalkoznom, nem fog semmilyen gondot okozni. Valóban nem volt ehhez köthető panaszom az elmúlt időben, de engem mégis zavar, mert nem múlnak el. Szeretném megkérdezni, hogy van-e bármilyen torokfertőtlenítő vagy gyógyszer, ami segíthetne ezen a problémán. Olvastam, hogy sokan a mandulaműtétet választják, ha sokáig nem múlnak el a mandulakövek, de ezt én szeretném elkerülni, amíg csak lehetséges. Válaszát előre is köszönöm! Kovács Kitti

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Mandulakő témában

        Tisztelt Hölgyem, Mivel a mandulakő főként a garati flóra függvénye, én a Rinogermina orrprobiotikumot próbálnám ki, mivel az orr és a torok flóra közös. Egy héten át napi 2-2 puff az orrba. Havonta lehet ismételni


        Kérdés: 2020. június 13., 23:33; Megválaszolva: 2020. június 14., 20:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: