• Vírusos megfázás mikor múlik el?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DoktorÚr! Az lenne a kérdésem, hogy vírusos felső légúti fertőzésem van és mikor múlik el? Sima megfázásnak indult, torokfájás, bőséges orrfolyás, utána 2 napig nem volt hangom. Most mivel nagyon köhögtem a háziorvosom terpini szuszpenziót írt. Most már jön fel a váladék. Az orromból víztiszta váladék jön a tüdőmből is csak elenyésző a váladék már, elsőre hófehér színű volt.Nagyon enyhe hőemelkedésem van 37.1.Reggelre megint orrfolyás. Már lassan 3 hete tart.Sok folyadékot iszok, napi 1000 mg C-vitamint is szedek, fokhagymát rágcsálok. Máskor évente egyszer fáztam meg és max. 1 hétig tartott. Meddig tart vagy hogyan tudok belőle kilábalni az ünnepek előtt? Már nagyon zavaró a reggeli izzadás és köhögés is.Kisgyerekek vannak a családban és tőlük kapom vissza? Már mindent megpróbáltam. Köszönöm a válaszát! Nagyon Kellemes Ünnepeket kívánok!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a nátha témában

        Tisztelt Hölgyem! Sajnos a fentieken kívül én sem tudok sok mindent ajánlani, maximum valami klasszikus orrcseppet (pl.Nasic spray), amit max 7-10 napig kellene használni napi 5-6 alkalommal. Érdemes tudnia, hogy az idei őszi-téli szezonban kevés súlyos megbetegedéssel találkozunk, azonban nagyon gyakoriak az elhúzódó problémák. Ennek ellenére én bízom abban, hogy előbb-utóbb spontán meggyógyul, ahogyan az vírusfertőzések esetében lenni szokott.


        Kérdés: 2015. december 18., 09:06; Megválaszolva: 2015. december 18., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.