mandulaműtét után

Üdv. Körülbelül egy évig szenvedtem folyamatos torokfájdalommal és azzal, hogy slejm keletkezett és nehezebb volt a nyelés. Utána elmentem az orvoshoz, és mondta, hogy ki kell venni a mandulámat. sajnos elég sokáig húzódott a várakozási idő, mert folyamatosan belázasodtam, nem műthettek meg. Idén májusban, vagyis pont egy hónappal ezelőtt kivették a manudláimat. Viszont azóta sem változott semmi. Ami pár hónapja elkezdődött(szem fáradékonysága, arc melegsége - úgy érzem folyamatos hűtésre van szükségem, torok fájás, slejm)nem mindig van, de elég sűrűn. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a gond? Lehet-e még a mandulaműtét gyógyilási időszaka, vagy allergia esetleg? tanácstalan vagyok, és már nagyon elegem van a folyamatos tünetekből.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a mandulaműtét témában

Tisztelt Hölgyem! 6 hétig még változhat a torka a műtét után. Ha ezek után még mindig panaszos, akkor pszichés okra gyanakodnék.

Kérdés: 2014. június 15., 20:40; Megválaszolva: 2014. június 16., 07:46
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban