Fogászti érzéstelenítés.

Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 2014, 01, 14-én voltam fogorvosnál és a bal lent utolsó előtti fogamat idegelte most gyógyszeres tömés van benne de még mindig fáj és az alsó ajkam egészen az államig nem is érzem olyan mint ha még mindig az érzéstelenítő hatása alatt lenne. Az orvosom azt mondta szedjem a b6 vitamint kúra szerűen. Valószínű hogy a szárinál eltalált egy idegszálát. Maga szerint meddig lesz ez így és tényleg attól van?

Dr. Ágics Anikó válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

Még nem hallottam ilyet, hogy gyökérkezeléssel megsértettek volna egy ideget,.. Korábban foghúzás nem volt az adott oldalon?

Kúraszerűen a Polibé multivitamin segíti az idegek regenerációját. Remélhetőleg pár héten belül szépen javulni fog, múlik a zsibbadás.

Üdvözlettel: dr. Ágics Anikó

Kérdés: 2014. január 17., 21:04 ;Megválaszolva: 2014. január 19., 23:53
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
rezekció után
Rezegció után vagyok, - bal felső kettes - és dohányzom. A forvos megtiltotta, de nem értem 1 max 2 szál cigi (ami után alaposan kitisztítanám a...
radix extractio
Mennyi komoly, és mennyire jár fájdalommal ez a beavatkozás? Illetve lehet kérni altatást?
Fogászati műtét
Kedden délbe műtenek mert nem fér el a bölcsességfogam, kikell venni. Tájékoztatást nem kaptam ezért itt kérek segítséget, hogy előtte még ehetek...
fogászati beavatkozás
Tisztelt Doktornő! /Doktor Úr! Vérnyomásomra Lotensin CT 5 mg/6, 25 mg filmtablettát is szedek, aminek a tájékoztatójában szerepel, hogy a...
"a" típusú arcfájdalom
Egy fogászati fogkő eltávolítás után féloldali arcidegzsábám maradt vissza sajnos, amit három fogorvos is úgy próbált kezelni, hogy azon az...