fogászati beavatkozás

Tisztelt Doktornő! /Doktor Úr! Vérnyomásomra Lotensin CT 5 mg/6, 25 mg filmtablettát is szedek, aminek a tájékoztatójában szerepel, hogy a fogászati beavatkozás előtt ezt közöljem az orvosommal. Kérdésem, hogy ha az egyben lévő felső hidat le kell venni, az alsó-felső fogaimat le kell csiszolni és másik hidat/koronát szeretnék feltetetni, nyugodtam ülhetek-e a fogorvosi székben, nem leszek rosszul, nem halok meg közben?

Dr. Ágics Anikó válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

Az orvossal, fogorvossal minden esetben közölni kell, mit szedünk naponta, vagy akár csak ritkán. Például a ritkán szedett csontritkulás ellen szedett gyógyszerek (vagy infúziók) is annyira fontosak, hogy minden esetben tájékoztatni kell az orvosát!

Ne aggódjon, természetesen nem fog meghalni a székben!

Üdvözlettel: Dr. Ágics Anikó

Kérdés: 2013. május 09., 06:01 ;Megválaszolva: 2013. május 12., 22:48
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
rezekció után
Rezegció után vagyok, - bal felső kettes - és dohányzom. A forvos megtiltotta, de nem értem 1 max 2 szál cigi (ami után alaposan kitisztítanám a...
radix extractio
Mennyi komoly, és mennyire jár fájdalommal ez a beavatkozás? Illetve lehet kérni altatást?
Fogászti érzéstelenítés.
Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 2014, 01, 14-én voltam fogorvosnál és a bal lent utolsó előtti fogamat idegelte most...
Fogászati műtét
Kedden délbe műtenek mert nem fér el a bölcsességfogam, kikell venni. Tájékoztatást nem kaptam ezért itt kérek segítséget, hogy előtte még ehetek...
"a" típusú arcfájdalom
Egy fogászati fogkő eltávolítás után féloldali arcidegzsábám maradt vissza sajnos, amit három fogorvos is úgy próbált kezelni, hogy azon az...