• Graciált szedek, késleltetném a menstruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Graciál fogamzásgátlót szedek.Ez 7db kék és 15 db fehér tabletta.Késleltetni szeretném a menstruációmat 1 héttel. A betegtájékoztatón az áll hogy a gracial befejezése után rögtön el kell kezdeni szedni a fehér tablettákat.A kérdésem az lenne hogy így tegyek -e és mért pont a fehérekkel kell kezdeni mikor az első hét db kék? Várom válaszát mielőbb előre is köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Azért a fehér tabletta kell, mert abban van a ciklus második felére jellemző progeszteron. Szedje 7 nappal tovább, akkor hagyja abba 6 napra, majd kezdjen új csomagot szedni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 06., 23:11; Megválaszolva: 2011. július 07., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés