• Terhesség elleni védekezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kérdéseket szeretnék feltenni "nemkívánt terhesség ellen". Nem szedek fogamzásgátlót, a párommal 2 éve rendszeres a nemi életünk. Óvszert nem használunk,hanem anélkül szexelünk. A barátom még azelőtt kiveszi a péniszét a hüvelyemből, hogy elélvezne.2 éve így csináljuk,és szerencsére nem történt eddig semmi baj. Teherbe lehet esni így véletlenül, hogyha mégis így szexelünk tovább, és mielőtt elélvezne kiveszi a péniszét, de mégis lehet a férfi "előváladékában sperma" és teherbe eshetek? Vagy ha eddig nemtörtént baj akkor ezek után sem ha vigyázunk? Vény nélküli fogamzásgátlót érdemes szedni, vagy az a biztos ha a nőgyógyász írja fel a számomra megfelelőt? Az normális, hogy a menstruációm nem pontos? Vagy ezt is pontosan beállítaná a fogamzásgátló? Válaszát előre is köszönöm. Egy olvasó!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A megszakításos védekezés közel sem biztonságos, az, hogy eddig nem esett teherbe, az a szerencséje miatt volt.Jobb lenne fogamzásgátló tablettát szedni, ez csak receptre kapható, keressen fel nőgyógyászt. A tabletta a ciklusát is beállítja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 04., 18:08; Megválaszolva: 2011. április 05., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés