Köztes vérzés

Tisztelt Doktornő! Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Folytatom a tabletta szedését ebben a ciklusban. és ha továbbra is problémáim lesznek, felkeresem az orvosom! Komolyabb probléma állhat a háttérben? Ugyanis semmilyen gyógyszert nem szedtem mostanában és a 2 menstruációm között mindössze 1 hét telt el.Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: R.Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Éva!

Előfordul akár ismert ok nélkül is tabletta mellett köztes vérzés, legtöbbször funkcionális, jóindulatú a probléma háttere. Ha ismétlődik, akkor a gyulladás gyanúja merül föl, ez esetben kivizsgálást javaslok.

Kérdés: 2011. március 11., 12:00; Megválaszolva: 2011. március 15., 09:41
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...