Lindynette 20 + Azi Sandoz 250mg

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azt szeretném megkérdezni hogy ha "Azi Sandoz 250mg" nevű gyógyszert szedek (a bőrgyógyászom írta fel gyulladás csökkentésre) miközben Lindynette 20-at is, akkor a kell-e óvszert is használnunk mialatt a gyulladáscsökkentőt szedem, vagy nem csökkenti a fogamzásgátló hatását? A választ előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Nem csökkenti a hatást, ha nem befolyásolja az emésztését, de egyáltalán nem baj, ha kiegészítő védelmet biztosítanak a kezelés idejére.

Üdvözlettel: Dr. Bencsik András

Kérdés: 2008. november 18., 22:31; Megválaszolva: 2008. november 18., 22:31
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?