• Fogamzásgátló abbahagyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Szerettem volna abbahagyni a fogamzásgátló szedését az aktuális levél végén. Viszont több okból kifolyólag sajnos pár nap kimaradt a szedés közben, ezért a kimaradt napok után már nem szedtem tovább (1.hetit még bevettem, utána nem) Ezután mint ahogy máskor a megvonásos vérzés, most is vérzés jelentkezett, de kevesebb és sötétebb. Az lenne a kérdésem, hogy ez normális? Lehet belőle probléma hogy nem szedtem végig a levelet?

        Dr. Pétervári László válasza a Fogamzásgátlás témában

        A fogamzásgátló tabletta abbahagyása után vérzés jelentkezik. Ez a bevitt hormon hiánya miatt van.Ez normális jelenség. Probléma nincs belőle,csak a megvonásos vérzés alakul ki. Ezt követően rendszertelen menstruációk lehetnek.


        Kérdés: 2020. július 09., 09:10; Megválaszolva: 2020. július 12., 21:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.