• Szükséges az esemény utáni tabletta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Asszonyom/Uram! Barátnőm Mistral fogamzásgátlót szed rendszeresen. Ma kell elkezdenie a következő levél gyógyszert, viszont tegnap este az együttlétünk során a vaginájába élveztem el, mert úgy emlékeztem, hogy már el kezdte szedni a gyógyszert. Sajnos a nőgyógyászát nem tudjuk utólérni. Több fórumon azt olvastuk, hogy védve van a ciklusok közt is, de szeretnénk, ha ezt egy orvos is megerősítené. Szükséges e esemény utáni tabletta ebben az esetben, vagy sem? Válaszát és segítségét előre is köszönjük! Üdvözlettel, S. Imre

        Dr. Csősz György válasza a esemény utáni tabletta témában

        Nem szükséges, védve van

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 03., 15:51; Megválaszolva: 2018. október 05., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés