Hogyan történik a condyloma leégetése?

A condyloma leégetése hogyan történik, és mennyi időt vesz igénybe? A gyógyulás mennyi ideig tart? Leégetés előtt szőrteleníteni kell az adott részt? Úgy tudom, a szemölcs a hámsérülések miatt is előjöhet, és ha szőrtelenítek, mindig begyullad a bőr. Félek, nehogy több szemölcs jöjjön elő.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza condyloma, szemölcs, kezelés témában

A szőrtelenítés semmiképpen nem javasolt a borotvával, mert azzal megsérti a bőrt és a szemölcsöt és egy hét múlva az egész terület tele lesz szemölccsel.

Egyébként az égetés elektromos eszközzel történik és persze helyi érzéstelenítéssel történik. Egy kis injekció előzi meg altatásban. Szóval nem kell félnie. Én inkább a szőrtelenítő krémet vagy az epilálást javaslom a szőrtelenítésre, a borotvát nem javaslom semmiképpen, több egészségügyi szempontból sem. A legjobb a szakember által végzett epilálás (kozmetikus) .

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

Kérdés: 2008. november 29., 16:38; Megválaszolva: 2008. november 29., 16:38
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt
Covid vakcina