Tényleg csak Covid, vagy valami komolyabb lehet?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 3 nappal ezelőtt hirtelen zsibbadást éreztem a jobbb lábamban, boka felett és térd alatt. Nem volt teljesen érzéketlen, inkább olyan érzés volt, mintha egy plusz réteg ruha "került volna rá". Gyengeség is elfogott - a szapora szívverés inkább csak a pánik miatt volt, később ez el is múlt. Előtte pár napja már "náthás voltam", az emiatt elvégzett covid tesztem pozitív lett. A koponya CT, EKG és az egyéb vizsgálatok semmi problémát nem jeleztek, egyedül a laboreredményekben volt eltérés, az alábbi értékek emelkedettek: LDH (563 U/l), GOT (87 U/l), GPT (61 U/l) és CK (3363 U/l) Azzal az információval engedtek haza, hogy tüneti kezelés javasolt (pihenés, sok folyadék), valamint, hogy ezek az értékek az influenza/covid miatt lehetnek. Másnap a háziorvosom írt fel antibiotikumot és D vitamint is. Mivel korábban gócos fogak miatt elég sok problémám volt már, és jelenleg is van egy 14mm átmérőjű ciszta az arcüregemben, így eléggé stresszelős lettem a különböző betegségeket illetően. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek az értékek valóban előfordulhatnak emiatt, vagy esetleg valami komolyabb dolog húzódhat meg a háttérben? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Pék Tamás válasza COVID-19 témában

Tisztelt Kérdező! Önmagában ezek a tünetek még nem annyira aggasztóak. A coronavírus nagyon sokféle tünetet képes okozni. Amennyiben tartósan magas láza lenne, vagy légúti tünetei romlanának, mindenképpen orvosi vizsgálat lenne javasolt. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2021. március 08.

Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek

Sziv ekg ultrahang covid után
üdvözlöm! próbálom részletesen leirni a kérdésem. idén március elején átestem a covidon enyhébb tünetekkel. Azóta eltelt 2 hónap viszont éreztem, hogy valami...
Post covid nehézlégzés
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Covidon átesett beteg vagyok, az első tünetek március 8.-án kezdődtek. Viszonylag enyhe tüneteim voltak. Viszont az első tunetektől...
Elég-e a koronavírus elleni...
Tisztelt Dr. Pék Tamás Február végén, március elején alsós tanítóként átestem a koronavírus betegségen. (a + teszt ideje: 02.26) Otthonomban gyógyultam....
COVID után
Tisztelt Válaszadó! Jó napot kívánok! Én 68 éves vagyok. Csak azért itt teszem fel a kérdésemet, mert tinédzserkorú unokáimat érinti a dolog. Akkor kezdem az...
COVID utáni izomfájdalom
Tisztelt Válaszadó! Az idősebbik keresztlányom (44) egyik fia (18) tavasz végén – nyár elején átesett a Covid-19 víruson, amely viszonylag enyhe tünetekkel...
Bakteriális intim fertőzés átadható?