Tényleg csak Covid, vagy valami komolyabb lehet?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 3 nappal ezelőtt hirtelen zsibbadást éreztem a jobbb lábamban, boka felett és térd alatt. Nem volt teljesen érzéketlen, inkább olyan érzés volt, mintha egy plusz réteg ruha "került volna rá". Gyengeség is elfogott - a szapora szívverés inkább csak a pánik miatt volt, később ez el is múlt. Előtte pár napja már "náthás voltam", az emiatt elvégzett covid tesztem pozitív lett. A koponya CT, EKG és az egyéb vizsgálatok semmi problémát nem jeleztek, egyedül a laboreredményekben volt eltérés, az alábbi értékek emelkedettek: LDH (563 U/l) , GOT (87 U/l) , GPT (61 U/l) és CK (3363 U/l) Azzal az információval engedtek haza, hogy tüneti kezelés javasolt (pihenés, sok folyadék) , valamint hogy ezek az értékek az influenza/covid miatt lehetnek. Másnap a háziorvosom írt fel antibiotikumot és D vitamint is. Mivel korábban gócos fogak miatt elég sok problémám volt már, és jelenleg is van egy 14mm átmérőjű ciszta az arcüregemben, így eléggé stresszelős lettem a különböző betegségeket illetően. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek az értékek valóban előfordulhatnak emiatt, vagy esetleg valami komolyabb dolog húzódhat meg a háttérben? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza COVID-19 témában

Tisztelt Kérdező!

Önmagában ezek a tünetek még nem annyira aggasztóak. A coronavírus nagyon sokféle tünetet képes okozni. Amennyiben tartósan magas láza lenne, vagy légúti tünetei romlanának, mindenképpen orvosi vizsgálat lenne javasolt.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2021. február 24., 22:59; Megválaszolva: 2021. március 08., 12:01
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Tisztelt Doktor Úr! Március 7-én kaptam meg az első AstraZeneca oltást, mint krónikus beteg. Két héttel később pozitív lett a PCR tesztem, vagyis...
Astra zeneca oltás