Vénuszdomb herpes

Tisztelt Doktornő! 17 éves koromban (most 28 vagyok) orálisan közösültünk a párommal.Neki ajakherpesze volt,ami a vénuszdombomon azóta 2-3 évente kiújul.Aciklovirral kenegetem,max 1 hét és elmúlik.Nemrég menstruáltam sok volt a stressz és szorongás-mái napig is,nagyon aggódom.mert ahol hyógyul,amellett jön egy újabb és egy újabb hólyag..mindent megteszek propolis,krém,lizyn,c vitamin,aloe .a stresszt nem tudom csökkenteni.Mindig leragasztottam sebrapasszal miután krémeztem és mindig másik törölközőt használok.Ártok a sebtapasszal? Attól tartok,a fehérneműmis tovább terhesztheti.Mit tegyek,hogy mihamarabb elmúljon? Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza Herpes témában

Kedves Kérdező! Jelentkezzen egy bőrgyógyász szakorvosnál, aki szájon át szedett gyógyszerrel is el tudja látni, ami gyorsabban segíteni fog, és nagyobb valószínűséggel kerülhető el vele a rövid időn belüli visszatérés. Tisztelettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos

Kérdés: 2020. október 06., 21:49; Megválaszolva: 2020. október 24., 10:27
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...
Szerológiai eredmény
Influenza oltás
Lehet poszt-COVID?