• 9 éves kislány hurutos köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, egy csodás 9 éves kislány aggódó anyukája vagyok. Kb 1 hetet hurutosan köhogött vasárnap délutánra enyhe láza volt ami 38,5 nél nem volt több. Elesett bágyadt volt hétfőn az orvos (a maternity kids maganklinikara járunk.) nagyon alaposan meghallgatta tüdejét, megnézte a hasát nyirokcsomókat (1 cm) Semmi komoly dolgot nem állapított meg. Én már ott is paráztam mert 2 éve barátnőm kisfia leukémiás lett azóta tisztára kiakadok ha lányom náthás. Rá is kérdeztem a dokitól és azt mondta hogy ez nevetséges. Mája lépe normális, igaz arca kicsit sápadt de a körmei, füle, szeme alatt szép rózsaszín. Szerda óta a hőmérséklete: 36,6-36.9 és esti rohangalas után 37,1. Még mindig hurutosan köhög. Nappal alszik 2 órát .Reggel a testhőmérséklete 36,9. Azt hiszem a hiba velem van. Ezen már dolgozunk egy szakemberrel. Kérem segítsen van okom az aggodalomra? Szépen játszik, igaz az étvágya nem a régi de gyerekhez képest még így is sokat eszik. 30 kg. Köszönöm megtisztelo válaszát.

        Dr. Pék Tamás válasza a vírusos fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! Ezek alapján - fizikális vizsgálat hiányában - azt gondolom, hogy nincs oka aggodalomra. Vérvételnek sem látom értelmét. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. február 16., 11:07; Megválaszolva: 2020. február 26., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.