HIV fertőzés orális szex útján?

Hétvégén bulizas után felkerestem egy lányt a rossányokm.hu-ról. Az aktus óvszerral történt, de orálisan kielégitettük egymást. Ápolt lány volt, de félek. Ha esetleg HIV fertőzött volt, és egy kis hüvelyváladék a számba ment, nagyon sok esélysem van elkapni? A szájban van nyálkahártya ahol felszívodjon? Van okom az aggodalomra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza STD,HIV témában

Igen, így is megfertőződhet a HIV vírussal.

Kérdés: 2018. július 02., 08:51; Megválaszolva: 2018. július 22., 15:15
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
Gardenella, BV, el nem mulo panaszok
Tisztelt Doktorno/Doktor Ur! Evek ota probaljuk a cimben szereplo problemat gyogyitani, antibiotikum, kulonbozo restore meg lactotermekekkel, sajnos...
Alkalmi szex
Hosszabb ideje nincsen tartós kapcsolatom, így szeretnék alkalmi partnerrel (örömlány) kapcsolatot létesíteni. Normál és orális szex is óvszerrel...