Ujra kell tesztelni?

Drága Doktornő! Elnézést, hogy ujra ezzel zavarom önt, de félek, hogy mégis esélye van a hív vírusnak. Bár a leletem negatív eredményt mutatott, mégis sok az olyan dolog, amit ugy olvastam tünete a hív+ és az aidsnek. Pl, az ínyem mindíg begyullad, a nyelvem kicsit repedt és lepedékes és a jobb oldal néha csíp, zsibbad, a kézfejemen folyton pici csípéshez hasonló kiütések vannak, és fáradékony vagyok, vérszegény, néha remeg a lábam és le kell ülnöm, kicsit szédelgek néha, és makacs hüvelygombám van ami 4 hónapja már hogy mindíg vissza jön. Már másra sem tudok gondolni csak arra, hogy hogyan is mondjam el a családomnak, hogy hív + vagyok.. azt hiszem már megőrültem: (2011 óta vagyok cukorbeteg, de nem voltak ilyen tüneteim a hüvelygombán kívül. Köszönöm a válaszát! Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV, AIDS témában

Tisztelt Kérdező!

Továbbra is úgy gondolom, hogy a HIV fertőzés esélye elvethető. Azonban szerte ágazó tünetei révén és hogy a vérszegénységét objektivizálni lehessen, azt javaslom keresse fel háziorvosát, ő vérvétellel tudja igazolni a vérszegénységet és, ha szükséges, kezelni is lehet.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. december 25., 08:52; Megválaszolva: 2016. január 01., 17:15
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?