• Condyloma és rákszűrés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! 2015. október elején a nőgyógyászom Condyloma-t diagnosztizált, és Condyline-t írt fel. Egy kis fehér pötty volt a gát és a végbéltájék között.3 napig a leírtak szerint kezeltem, majd szinte nyomtalanul eltűnt.Közben elmentem az Ars Medicába, mert a lézeres műtétre gondoltam, de a nőgyógyász nem látott semmit. Most újra kijöttek a fehér pöttyök, ráadásul több is. Az októberi rákszűrésem teljesen negatív lett. Mit tegyek? Használjam a Condyline-t továbbra is? Vagy hagyjam nőni és lézerrel szedessem le? Lehet HPV-m, ha a rákszűrés nem mutatja ki? Akkor ez tényleg Condyloma? Próbálkoztam immunerősítéssel, Echinacea cseppeket szedtem, de most olvastam, hogy auotoimmun betegségnél nem javasolt. Nekem az is van...soprinosine-ra gondoltam, nem tudom elkezdjem-e azt szedni? Válaszát várva, Üdvüzlettel: A.

        Dr. Kiss György válasza a condyloma, nőgyógyászati probléma témában

        Tisztelt Hölgyem! Tekintettel az előzményekre és a mostani állapotára kérem keressen fel egy bőrgyógyász kollégát és az Ő véleményét követve csinálja meg az előírt kezelést. Minden jó amit irt és valóban lézerrel egyértelműen el lehet távolítani a condylomát--javaslom is, de előbb arról kell meggyőződnie, ezért jó szakembernek megmutatni! Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2015. október 20., 09:15; Megválaszolva: 2015. október 20., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: