Condyloma gyógyszeres kezelése

Tisztelt Doktor Úr! Condylomát diagnosztizált 2 hete nálam az orvosom. 1 doboz Isoprinosine tablettát és 2 üveg Condyline oldatot írt fel. Múlt hét csütörtökön szedtem be az utolsó immunerősítőt és pénteken kezeltem utoljára a szemölcsöket. A kifehéredett szemölcsök a napokban ismét kezdenek életre kelni és 2 újabb szemölcs is jött. Sajnálatosan a nőgyógyászom 2 hét szabadságra ment. Más orvoshoz nem szeretnék menni. Ezért megkértem a háziorvosom, írja fel ő, hogy a kezelés ne szakadjon meg. Az alábbi kérdéseim lennének: 1. Az Isoprinosine huzamos ideig is szedhető? Vagy az 1 doboz után szünetet kellene hagynom? Ha szedhető huzamos ideig, hány dobozzal lehet maximum? Temészetesen a napi 3x2 szemes adagolást nem lépem túl. 2. A Condyline betegtájékoztatója szerint 3 nap kezelés után 4 nap szünetet kell tartani... Muszáj szünetet tartani? Nem lehet folyamatosan addig kezelni, míg el nem tűnik a szemölcs? Köszönöm segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza condyloma témában

Tisztelt Kérdező!

Az Isoprinosine kezelést huzamosabb ideig nem szabad ellenőrzés nélkül folytatni.

Mindenkép szükségesnek tartom, hogy lássa orvos.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. július 13., 18:52; Megválaszolva: 2015. július 14., 10:45
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...
Szerológiai eredmény
Influenza oltás
Lehet poszt-COVID?