Tanácstalan vagyok, és az orvosaim is

Tisztelt Doktor Úr, Nő! 2 hónapja volt egy sajnálatosan nem védekezett egyszeri kapcsolatom. Pár nap után hüvelygyull. jött elő.Nőgyógyászom Ginoxymmal, Klionn+Supplin, majd Canestennel kezelt, a tüneteim lassan enyhültek, elmúltak. Még egy dolog jött elő kb.7 nap után: fehér lepedék a nyelvemen, Ez olyan szörnyű és erős volt, hogy enni sem tudtam, csak a vizet kívántam, iszonyú volt.7 kg.-ot fogytam.Házi orvosom FEMIFLo-t írt, gombára gyanakodott. A nyelvemen gomba, ill.bact. nem tenyészett ki.Voltam HIV szűrésen, neg. lett. Már tudok enni, de a nyelvem lepedékes, és száraz.Orvosaim tanácstalanok.STD szűrésre gondoltam elmenni-nem tudom, van-e Sopronban, vagy BP-re? .Hüvelyi keneteredményem az ünnepek miatt húzódik.Vérkép.vizelet, Sifilis: neg. A partner eltűnt, azt állítja, ő jól van, ne zaklassam. Megtudtam róla, hogy szokott Afrikába járni vadászni-2 éve volt utoljára.Lehet.hogy ezért negatívok az itteni dolgok? Segítségét nagyon köszönöm és várom.Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza fertőzés diagnosztika témában

Kedves Kérdező! Keverednek dolgok: Ha nyelv vagy bármely testrész komoly gombás fertőzése szóba jön, szájon át szedett többféle gombaellenes 150 miligrammos heti egyszeri adag kapszulát kéne szedni legalább 3 héten át. Ha jelenleg nincs lényegi hüvelyi panasza, tartsa karban a gyógyszerektől meggyengült hüvelyi tejsav baktérium flóráját hosszú távon hüvelyi bármelyik probiotikummal, néhány napig naponta, majd hosszan heti 1-2x. A keneteredmény, mely remélem tenyésztés is volt, megmutatja, hogy egyéb kiegészítő helyi gyógyszer kel-e még, de ne feledje, mindegyik rontja a tejsav védő baktériumokat hosszú távra, tehát protexin is kell. Amúgy a nyelv problémáját fogorvos-szájsebész érti és kezeli legjobban. Afrika kórokozói 2 év után nem játszanak szerepet. STD szűrés csak felsoroltak eredménytelensége esetén érdemes.

Kérdés: 2015. január 01., 14:37; Megválaszolva: 2015. január 01., 16:18
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Veszettség fertőzés
Acute HIV?
CMV fertőzés hatása...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Terhességem 21.hetében (tavaly június) egy TORCH teszt aktív CMV fertőzést igazolt. CMV IgG/CLIA (Liaison):112,0 U/ml...