HIV fertőzés?

Tisztelt Doktor nő/úr! 12 hete érkeztem haza 3 hónapos Thaiföldi utamról, ahol volt nemi kapcsolatom, védekeztem meg nem is(elszakadt óvszer), ez több alkalmat is takar. Kb. 1 hete apró kiütések jelentek meg a testemen, felkaromon, combomon, minimálisan az alkaron. Nem viszket, csak nagyon nagyon minimálisan. semmilyen kísérő tünet nem jelentkezett, mint láz, köhögés, nyirokcsomó megnagyobbodás, stb. Ez kb 1 hete tart, és semmilyen változást nem észlelek. Tehát a kérdésem, milyen esélyem van hogy HIV fertőzött vagyok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a kiütések témában

A bőrtünete nem jellemző HIV fertőzésre, de az anamnézis alapján érdemes lenne egy HIV teszt elvégzése.

Kérdés: 2014. április 10., 08:56; Megválaszolva: 2014. április 16., 19:24
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt