• Kiütések Suprastin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!/Nő! Múlthéten lábamon majd egész testemen kiütések jelentek meg,erre kaptam egy Suprastin injekciót amitől 15 perc múlva felment a vérnyomásom 180/120, szédültem,rázott a hideg, kába voltam kb 4 óra hosszáig. Mi lehetett ez és lehet-e ennek valami hosszú távú hatása a szervezetre? A kiütések amúgy nem múltak el, sőt több lett kis piros száraz kb 0,5 cmes foltok lábon,kézen törzsön, nem viszketnek közvetlenül csak a fejbőröm de az nagyon. Bőrgyógyász Curamot írt fel ami szedjek egy hétig. Mi lehet ez?2016 szeptemberben és idén januárban kezeltek balanitis simplexxel amire vulnerat és pimafucortot kaptam, ez is hol visszajön hol elmúlik Vérvételen 1,5 hónapja kb minden ok emelkedett triglicerid es húgysavszint volt Vizeletben 16 vvt volt.

        Dr. Bodnár Edina válasza a kiütések témában

        A Suprastin le szokta vinni a vérnyomást, ezért a magas vérnyomást, a remegést a stressz, a félelem válthatta ki. A kábaság, szédülés a Suprastin mellékhatása volt, de hosszú távú hatása nincs, mert már kiürült a szervezetből. A kiütések okát pedig ki kell vizsgálni bőrgyógyászaton.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. március 23., 05:21; Megválaszolva: 2017. március 25., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy