• hüvely probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! körübelül fél éve van ez a problémám, amivel már 2 szer is elmentem nőgyógyászhoz, sikertelen gyógyítással! A kellemetlen hüvelyszag okoz gondot, amit kezeltem már külömböző hüvelykúppal hüvelytablettával az orvos írta fel, de ezen kívül is próbáloztam már hüvely géllel(lactofeel gél) de redeménytelenül, amíg ezeket használtam talán arra az időre megszünt majd megint érezhető volt a közösülés után. Azt lehet a probléma hogy fertőzük egymást? és igazság szerint nem tudom milyen betegség ez mert a nőgyógyászomtól nem kaptam választ, és a folyásom is normális, esetleg a páromat mivel kéne kezelni? előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        A halszagú folyás oka a bakteriális vaginózis szokott lenni, de a visszatérő panaszok miatt javasolt a hüvelyváladékból kenetet csinálni, és a kitenyésző kórokozóra a partnert is kezelni, addig hüvelyi probiotikum alkalmazása javasolt.


        Kérdés: 2012. január 28., 16:17; Megválaszolva: 2012. január 30., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: