• Van-e hatásos gyógyszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Cushing kórt állapítottak meg nálam.Menstruációm rendszertelen,törzsi elhízásom és férfias szőrösödésem van.Nőgyógyászom diana35-öt írt fel nekem,azóta(2 hó)nem menstruálok.Van valami igazán hatásos gyógyszer a szőrösödésre?Az zavar a legjobban.Köszönettel.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a cushing témában

        Tisztelt kérdező! A Cushing kór gyógyszere nem a Diane-35. Endokrinológiai szakrendelés felkeresését javaslom.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 24., 18:29; Megválaszolva: 2011. április 28., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: