FSH érték magas

Tisztelt Orvos! Érdeklődni szeretnék, hogy az FSH értéket megemelheti-e a magas TSH (9) . Egy hormonvizsgálat alkalmával derült ki, hogy nagyon magas a TSH értékem és az FSH 10, 5 lett. Az LH hormon teljesen normális. Ugy tudom, hogy a petefészek kimerülésnél az LH is megemelkedik. Azóta szedem a pajzsmirigyre a gyógyszert és szépen lement.

Dr. Deli Tamás válasza FSH témában

Tisztelt Hölgyem!

Igen. (Ha hypothyreosisa volt, az anovulatión keresztül okozhat magasabb FSH-t) .

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. március 24., 08:33; Megválaszolva: 2011. március 25., 06:40
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
teherbeesés
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az Fsh-szintet lehet csökkenteni? Ha az Amh 38 évesen 1.1, akkor is baj, ha a 3. napi Fsh 18? Köszönettel: Dina
Agyalapi mirigy
Tisztelt Dr. Nő! A spermáim életképtelenek, ezért felirták a Clostilbegyt nevű gyogyszert.Viszont a gyogyszer tájékoztatója azt irja, hogy nem...
Javasolt-e valamilyen férfi hormon...
Pajzsmirigy gyulladás ultrahangon...
Pajzsmirigy biopszia lelet...