hormonlelet

Tisztelt Dr Úr! 32 éves vagyok és már van egy gyermekem, aki bő fél év után jött össze természetes úton. Most 2, 5 éves. Szeretnénk kistesót, de nem sikerül. Voltam már áprilisban is vérvételen, ami eredményei jók lettek. A nőgyógyász a múlt hónapban félidőben vastag 12mm méhnyálkahártyát talált és 20mm érő tüszőt. Baba nem sikerült akkor sem. Most a következő hónapban voltam vérvételen, ahol egyelőre a 3. napi eredmény van meg de aggódom, mert pl az FSH, progeszteron nem túl jó. Sose volt eddig gondom vele. Ön mit gondol? ez csak egy havi kiugrás lehet? 3. napi értékeim: TSH 1, 277 mIU/L (ref. 0, 4-4) FSH 11, 21 U/L (follikuláris fázis: 3, 85-8, 78 U/L) LH 4, 83 U/L (2, 12-10, 89 U/L) Prolaktin 140, 8 mIU/L Ösztradiol 318, 2 pmol/L (99, 1-447, 9 pmol/L) Progeszteron 0, 7 nmol/L (0, 98-4, 83 nmol/L) Tesztoszteron 1, 8 nmol/L (0, 4-2, 6) Várom a 21. napi eredményt, de kérdezni szeretném addig is, hogy egy másik hó végi vérvételnél a 26, 6 nmol/L progeszteron, 478pmol/L ösztradiol mellett jó érték? ref. határon belül van, de ah. olvastam nem a legjobb. köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza fsh témában

Kedves Kérdező!

11-es FSH-ja miatt 2x1 Inofolic, este 3mg BioMelatonin és 100mg Konezim Q10 javasolt (2-3 hónapon keresztül) . A többi eredmény rendben van.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. november 15., 10:24; Megválaszolva: 2017. november 15., 12:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
magas FSH ertek 34 evesen
Rendszertelen ciklus es nyolc honap sikeretelenseg miatt ciklusdiagnosztikan veszek reszt, a harmadik napi ertekeim a kovetkezo lettek: lh 9, progeszteron...
Menstruációs vérzés
Jó napot! Elsőnek is meg köszöném előre is a segitséget! Olyan promlémám lenne, hogy 1 éve volt egy abortuszom mivel valami nem,volt jó...
Barna folyás
Tisztelt Doktor Úr/Nő 38 éves nő vagyok. Ez már a harmadik ciklus, amikor megfigyeltem az alábbi jelenséget: a ciklus elején semmi gond, majd a...
Abortusz műtét
Üdvözlöm. Sajnos abortusz végzése előtt állok,és az lenne a kérdésem hogy ennek a folyamata pontosan hogyan zajlik. A méhszáj tagítástól a...
Hajhullás oka
Tisztelt Doktor Úr! Már 5 éve hullik a hajam. Minden vizsgálat megtörtént, ami szóba jöhet a hajhullás kapcsán. Nem volt semmi gond. A...