• hormonlelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr! 32 éves vagyok és már van egy gyermekem, aki bő fél év után jött össze természetes úton. Most 2, 5 éves. Szeretnénk kistesót, de nem sikerül. Voltam már áprilisban is vérvételen, ami eredményei jók lettek. A nőgyógyász a múlt hónapban félidőben vastag 12mm méhnyálkahártyát talált és 20mm érő tüszőt. Baba nem sikerült akkor sem. Most a következő hónapban voltam vérvételen, ahol egyelőre a 3. napi eredmény van meg de aggódom, mert pl az FSH, progeszteron nem túl jó. Sose volt eddig gondom vele. Ön mit gondol? ez csak egy havi kiugrás lehet? 3. napi értékeim: TSH 1, 277 mIU/L (ref. 0, 4-4) FSH 11, 21 U/L (follikuláris fázis: 3, 85-8, 78 U/L) LH 4, 83 U/L (2, 12-10, 89 U/L) Prolaktin 140, 8 mIU/L Ösztradiol 318, 2 pmol/L (99, 1-447, 9 pmol/L) Progeszteron 0, 7 nmol/L (0, 98-4, 83 nmol/L) Tesztoszteron 1, 8 nmol/L (0, 4-2, 6) Várom a 21. napi eredményt, de kérdezni szeretném addig is, hogy egy másik hó végi vérvételnél a 26, 6 nmol/L progeszteron, 478pmol/L ösztradiol mellett jó érték? ref. határon belül van, de ah. olvastam nem a legjobb. köszönettel

        Dr. Tekse István válasza a fsh témában

        Kedves Kérdező! 11-es FSH-ja miatt 2x1 Inofolic, este 3mg BioMelatonin és 100mg Konezim Q10 javasolt ( 2-3 hónapon keresztül ). A többi eredmény rendben van. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. november 15., 10:24; Megválaszolva: 2017. november 15., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! A barátnőmmel utoljára augusztus 18.- án volt szexuális kapcsolatunk. Azóta nem. Fogamzásgátlót nem szed. Augusztus 12.-én volt a menstruációja első napja ami két napig tartott. A naptar szerint 26.-án van ovuláció. Általában...
        Kedves Dr Úr! 27 éve menstruálok,soha sem volt pontos ciklusom! Még gyermek születése után sem. Most megjött 29 napra,meg is volt 5 napig,aztán ezután folyamatos feszülést éreztem a méhemnél,fájt a derekam is,és megjött 12 napra a...
        Tisztelt Dr Úr ! Meg szeretném kérdezni,hogy a vizelet vizsgálara alkalmas Stix kizárólag vizelet vizsgálatára alkalmas,vagy hüvelyváladék vizsgálatára is ? Sötétebb sárga hüvely váladékozást észleltem (panaszom nincs) és gondoltam a...
        Kedves Doktor Úr! Éves rákszűrésen magánrendelés keretein belül méhszájsebet és máhnyak gyulladást állapítottak meg nálam, amire tejsavas irrigálást javasoltak és egy tejsav tartalmú pár napos kúrát. A cytológia lelet helyett csak egy...
        Szép napot kívánok! A nevem Kitti. 2019.09.01.-jén, megkellett volna jönnie a menzeszemnek! De nem így történt. Őszintén szólva párommal szeretnénk babát nagyon! És mindent meg is teszünk annak érdekében hogy sikerüljön. 2019.09.11.-én...
        Jó estét kívánok! És a következő kérdés az lenne, méh eltávolítás után vagyok, napok óta puffadok!!Pihenek vele, még sincs változás! Nagyon fáj a hasam alja, és a derekam!! Mitől lehet, vagy mikor múlik el??? Mert ez...
        Udvozlom Dr.Úr! Szeretnem kerni a segitseget abban,hogy sajnos huvelyvaladekozasom van mar egy ideje Jovoheten kedden megyek vizsgalatra de rettenetesen felek attol,hogy komoly problemam lehet ... 2-3 honapja tarto feher huvelyvaladekozas illetve egy...
        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Pár hónapja pcost diagnosztizáltak nálam. A tünetek szőrösödés és menstruáció kimaradás voltak. Hormon vizsgálaton az éhgyomri inzulin és glükóz rendben volt, terheléses inzulin vizsgálatot nem végeztek. A...
        T. Doktor Úr! Régóta szedek Yadine fogamzásgátlót főként a nagyon erős vérzésem és görcseim kordában tartására, nagyjából eddig probléma mentesen. Egyetlen tünetem a hó közepi általában 10-16 nap közötti változó hosszúságú,...
        Tisztelt Doktor Úr! Orgazmus (csikló) közben hasító, görcsös összehúzódást érzek a hüvelyemben. Fájdalom leírhatatlan. Így nincs "kedvem" nem életet élni, pedig pont baba projekten vagyunk. Voltam hüvelyi Uh-n, semmi eltérést nem...