• Magas prolaktin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő. Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy gyermeket szeretnénk és a nőgyógyászom vérvételre küldött. Az eredményemben a prolaktin szint magas lett. A PEG precipitáciot követő PRL szint 570! 60% ban prolaktin monomert tartalmaz. A kérdésem az hogy gyógyszerekkel vagy injekcioval vissza lehet e állitani a normális szintre? És hogy ez mennyire befojásolja a teherbe esést? Válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a magas prolaktin szint témában

        Kedves Hölgyem!

        A leletekkel belgyógyász-endokrinológus véleményét is ki kellene kérnie, mert nem ismerem a referenciatartományokat, sem a mértékegységet, de a magas prolaktin szint miatt időnként további vizsgálatokra lenne szükség. A problémát gyakran gyógyszeres kezeléssel lehet rendezni.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-09 20:47:30; Megválaszolva: 2010. március 09., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: