• 21.napon levett hormon vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! A cikluson 21.napján levett hormon vizsgálatom eredménye a következő: FSH:10,3 Referencia értékeim:1,5-9,1 LH:42,8 Referencia értékeim: 0,5-16,9 Ösztradiol:344,7 Referencia értékeim:204,8-1309,1 Progeszteron:3,01 Referencia értékeim:10,62-81,28 Tesztoszteron:1,420 Az orvosom sajnos most nyaral. Tudna nekem segíteni a kiértékelésben? Köszönettel!

        Dr. Tekse István válasza a labor témában

        Kedves Kérdező! Amit ilyenkor értékelhető: progeszteron szint, amely nem megfelelő peteérést mutat, tesztoszteronja rendben. Üdvözlettel Dr. Tekse István


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. július 08., 22:55; Megválaszolva: 2020. július 28., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: