Pajzsmirigybetegség és az alga.

Tisztelt Doktor Úr! H ashimoto-thyreoiditis, enyhe hyperthyreosissal, a diagnosztizált betegségem és valaki ajálotta a Chlorella algát mert az a nehézfémeket kiviszi a szervezetből.Elolvastam az alga tájékoztatót és abban az írták " kiváló jód forrás", nekem az orvos "" jód mentes"" étkezést javasolt! Kérdésem én szedhetem-e? - ALLERGIÁK: potassium discromat+, p.phenylenediamin+, thiuram mix++++, nikkel+++, IPPD+, colofonium++++, amalgám++, bisphenolA++, titán-dioxid+++, cirkonium++, ÉRZÉKENYSÉG: liszt.laktóz, mogyoró üröm, GYÓGYER allergia_ zinacef, fraxiparin, glexán, fragmin. ÉS AZ ÖSSZESHEZ A KERESZTALLERGIÁK.Nagyon meghíztam, állandóan izzadok, hullik a hajam, rosszul alszom, állandóan puffadtságom van.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigybetegség témában

Tisztelt kérdező!

Ebben a betegségben nem javasolt extra jód bevitele, ezért nem javaslom a készítmény szedését.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. október 17., 14:35; Megválaszolva: 2012. október 24., 21:42
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Vér eredmény értékelése
Kinőhető-e a kisgyermekkori...
Tisztelt Doktornő! Három éves kisfiam már egy ideje székrekedéssel küszködik! nyár elején megnézettük, hogy nem-e lisztérzékeny és a...
pajzsmirigy alulműködés...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr! 37 éves vagyok, az elmúlt 2 évben volt 2 sikertelen terhességem. Az első 16-17 hetesen ment el, down-kor gyanuval. A...
Pajzsmirigy?
Kb. 3 hete olyan érzés van a torkomban vagy a nyelőcsövemben, mintha megakadt volna egy falat. Egyre erősebben érzem ezt. nagyon zavar már. Régebben...
Pajzsmirigy alulműködés
Tisztelt szakértő! 29 éves nő vagyok és családtervezéssel kapcsolatos - mégis pajzsmirigyműködéshez kapcsolódó kérdéssel fordulok Önhöz:...