• Mitöl jött elő ujra az aranyerem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! Ezelött egy honappal elöjött egy aranyerem ami begyulladt és egy kisebb mellette .Elmentem egy magándokihoz ,aki egy lézeres modszerrel kezelt .Minden 3 dik nap kellett mennem és 3 perces volt a kezelés .Egy kis müanyag csövön keresztül vezetett be egy lézeres fejet ami szerint megöli a gyulladt sejteket .6 kezelésre kellett mennem és tegnap volt az utolso ,addig minden renbe volt ,de az utolso után 3-4 orával el kezdett fájni és este megnéztem és ujra kijött a kisebbik aranyerem ,de csak a kisebbik .És azt szeretném kérdezni hogy mért jött elő ujra ,amikor a kezelés alatt minden rendbe volt?

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a aranyér témában

        Kedves Uram! Valószínűleg a belső aranyereit kezelte, viszont ami kijött, az egy külső rög lehet, ami bárkinek, bármikor kijöhet. A kettő egymástól, kezeléstől sokszor független. Javaslom, ezekkel kapcsolatban olvasgassa el az Aranyér Blogomat! Ott sok mindenre választ kap. Üdv: dr. Bánfalvi Péter


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 11:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés